over wie zijn wij?

Hallo!

The Visual Theatre is Dutch Design door Emmy van Thiel & Joost de Nooy, grafisch en interactief ontwerpers. Wij geloven in samen met onze klant een script te schrijven. Hierdoor kunnen we onze gezamenlijke ideeen, waarden en wensen tot een uniek werk maken.

Hoe bedoel je, een script?

Heb je ooit een goede film gezien zonder dat het eerst een script had? En wat heb je aan zo'n script als je er geen film van kan maken? Je wil het immers delen met anderen om hun reacties en emoties te kunnen zien, of hebben we het dan bij het verkeerde eind?

Wij zouden graag zo'n moment met jou delen. . . en geloven dan ook dat wij een cruciale rol kunnen spelen in jouw productie!

Voor meer informatie, vragen, opmerkingen en uiteraard (het delen van) creatieve ideeen; neem gerust contact met ons op via design@thevisualtheatre.nl

Emmy van Thiel

Emmy van Thiel

Emmy is a grafisch ontwerper die zich graag stort op creatieve concepten en het experimenteren met het visuele beeld. Dit levert vaak een verfrissend, verassend resultaat op. Systemen en visuele grammatica gebaseerd op de kernvraag zijn daarin belangrijk en maken een ontwerp uniek en specifiek.
emmy@thevisualtheatre.nl

Incorporating the dynamics of a continually evolving society is somethings that fascinates me enormously. Experimenting with this and in doing so creating distinctive and contemporary designs with spunk.

Joost de Nooy

Joost is een interactief ontwerper die graag ontwerp combineert met creatief coderen. Bewust 'coderen' en niet programmeren, want de helft van de codes/systemen zitten in zijn hoofd. Wat fascineert en helpt mensen en hoe kan je zorgen dat iets niet alleen handig maar ook mooi is – of andersom?
joost@thevisualtheatre.nl

Veel mensen associeren systemen en interactie-ontwerp alleen maar met websites. Wat gebeurt er als je een stap terug neemt? Denk er maar eens over na; systemen, interactie en een code als onderdeel van je overkoepelend concept. Klaar om het samen op te pakken?