Baitasi Remade 2016

Verjonging van een social & cultureel ecosysteem

website

Sinds Baitasi Remade is gelanceert als een partner-project tijdens de Beijing Design Week in 2015, fungeerdt het als een programma voor stadsvernieuwing, maatschappelijke betrokkenheid, architectonische en infrastructuele verrijking van het Baitasi district. Tijdens de Beijing Design Week in 2016 zijn de plannen voor de lange termijn onthuld. Het programma stelt zichzelf op als broedplaats voor de verjoning van het sociale en culturele ecosysteem van Baitasi. Je kunt hier meer lezen over de plannen (tekst in het Engels).

Voor de editie van 2016 maakte LAVA Beijing's Céline Lamée de visuele identiteit en vroeg ons bij te dragen aan de ontwikkeling van de digitale omgeving voor het Baitasi Remade programma, waarin alle evenementen, tentoonstellingen, en achtergrondinformatie gedeeld wordt. Natuurlijk konden wij geen nee zeggen tegen zo'n levendig en kleurrijk project ...

Het resultaat is een frisse website waar alle informatie zowel in het Engels als Chinees te vinden is, geoptimaliseerd voor allerlei formaten en apparaten. Elke keer als je de website bezoekt herschikken de kleuren en de volgorde van de items, zodat er altijd nieuwe combinaties te ontdekken zijn.

Onderstaand vind je een impressie van Baitasi Remade 2016, met dank aan Céline en het LAVA Beijing Team voor de foto's. Deze foto's laten zien hoe de visuele stijl in het gehele district is doorgevoerd en hoe de website die we hebben ontwikkeld daar naadloos op aansluit.

Tot slot; veel dank aan Charlie Berendsen voor het schrijven van een prachtige – op maat gemaakte – kleuren-bibliotheek die we hebben ingezet voor deze website.