Schippers Optiek

Daar waar oogzorg en -mode perfect gecombineerd worden

identiteit, website, magazine

Een bril die past in uw gezicht, die uw ogen laten spreken terwijl u rustig en duidelijk zicht heeft… Schippers Optiek is een veelzijdige opticien die in Beuningen en omstreken bekend staat om haar kennis op het gebied van oogzorg, de prachtige uitgebreide collectie brillen- en zonnebrillen én gastvrijheid.

De drie pijlers: Optiek, Optometrie en de audicien komen duidelijk naar voren in het logo terwijl we een visueel spel aangaan met de kijker. Het logo kan op een dynamische manier ingezet worden door de verschillende specialisten zodat het voor de klant direct duidelijk is of ze bijvoorbeeld met de optometrist óf audicien te maken hebben.

De huisstijl sluit perfect aan op de winkel en de winkel op de website: de kleur rood en herkenbare huisstijl elementen zorgen voor een mooi samenspel terwijl er ruimte is voor diversiteit in communicatie. Wilt u de website van Schippers optiek bezoeken? www.schippersoptiek.nl

 

Zicht op… Het eigen magazine van Schippers Optiek

"Zicht Op..." geeft een kijkje achter de schermen in de winkel, bevat updates over de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van oogzorg en ook vertellen we het verhaal achter de prachtige collectie die u in de winkel kunt passen. In een oplage van 16.000 stuks wordt dit magazine in Beuningen en omstreken verspreid waardoor we (potentiële) klanten op een bijzondere manier kunnen prikkelen. Momenteel zijn we met de 3e editie bezig!

Wij zijn trots op het vertrouwen wat Schippers Optiek in ons heeft. Hierdoor voelen we de filosofie en stijl van Schippers Optiek goed aan waardoor we al een aantal jaren, in nauwe samenwerking met Han en Sil Schippers, zorg kunnen dragen voor alle communicatie-uitingen. Van het magazine, folders en de website tot en met social media en op maat gemaakte brillendoekjes en tasjes.
Onderstaande foto door Ger Loeffen